Algemene vragen

Nee. Je wordt stoned van de THC die zich in cannabis bevindt en in CBN olie zit bijna geen THC. Wanneer de plant wordt geoogst, gedroogd en opgeslagen, degradeert het THC-gehalte. Door oxidatie ontstaan nieuwe verbindingen, waaronder cannabinolzuur, hét belangrijkste bestandsdeel van onze olie.

Net als THC activeert CBN beide cannabinoïde-receptoren van het endocannabinoïdesysteem (ECS) in het menselijk lichaam. Door deze activering treedt een pijnstillend, rustgevend en verdovend effect op. Alleen dan zonder de high van THC.

CBN olie kan als voedingssupplement mogelijk een positieve bijdrage leveren bij:

  • Misselijkheid
  • Hongergevoelens stimuleren
  • Epileptie
  • Tumoren
  • Wratten en steenpuisten
  • Slapeloosheid
  • Ter ondersteuning bij het helen van botbreuken
  • Herstellen na medische ingrepen
  • Ter versterking van het immuunsysteem
  • Psoriasis

Helaas mogen we geen claims toevoegen omdat een voedingssupplement betreft, maar CBN olie kan bij nog veel meer aandoeningen een positieve bijdrage leveren, waarvan pijnstilling de voornaamste is.

Elk lichaam is anders, dus de eerste raad is om goed naar uw eigen lichaam te luisteren. Begin met één druppeltje onder de tong te doen. Verhoog daarna dagelijks de dosering met een druppel en probeer naar drie maal daags te gaan, tot je het juiste effect bereikt. Voor veel aandoeningen kun je vaak met minder af.

Let op: Raadpleeg bij medicijn gebruik altijd eerst uw arts
CBN olie kan in sommige gevallen niet gecombineerd worden met medicijnen. Dit geldt o.a. voor anti-epileptica, bètablokkers, prednison, bloedverdunners.Raadpleeg daarom bij twijfel altijd uw huisarts!

Daar zijn twee redenen voor: allereerst is de hoeveelheid werkzame stof in onze olie honderden malen hoger dan die bij de drogist: u heeft dus veel minder nodig.

Daarnaast is onze olie full spectrum. Dit betekent dat wij – als enige – de unieke combinatie bieden van én CBD, én CBN, én alle natuurlijke terpenen die zich in cannabinoïden bevindt!

Andere vragen

Hennep bevat twee bekende, maar zeer verschillende cannabinoïdes. CBD, voluit cannabidiol, wordt vooral gewonnen uit industriële hennep. CBN staat voor cannabinol en wordt gewonnen uit geoxideerde THC. Los van elkaar doen beide stoffen al veel goede dingen in het menselijk lichaam, maar juist de combinatie zorgt er voor dat elkaars effecten versterkt worden.

Onze olie is full spectrum. Dit betekent dat er niet alleen CBN in zit, maar ook CBD én natuurlijke terpenen. Ons product is daarmee uniek!

In tegenstelling tot de zeer sterk verdunde olie die u bij de bekende drogisterijen kunt kopen, bevat onze olie aanzienlijke hoeveelheden werkzame stof. Hoewel onze prijs iets hoger ligt, heeft u er vele malen minder van nodig. Bovendien verkopen wij de unieke combinatie van het volledige spectrum aan cannabinoïden in één olie!

Wij versturen de pakketten van maandag tot en met zaterdag aan het einde van de dag. Als u op die dagen bestelt vóór 16:00 uur, wordt uw bestelling dus dezelfde dag verzonden. In de praktijk zal de post uw pakketje de eerstvolgende werkdag (plus zaterdag) bezorgen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in extra verkooppunten. Neem gerust contact op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Ja. Onze olie versturen wij ook naar het buitenland. U krijgt bij het verzenden een track & trace code, zodat u kunt zien waar uw pakje is. Hoewel onze olie in Nederland 100% legaal is, kunnen andere regimes hier anders tegen aankijken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakjes die worden tegen gehouden.

Add to cart